Είναι η πρώτη φορά από την αρχή της καριέρας του που επαναλαμβάνει το ίδιο "εκτελεστικό" μοτίβο και αυτό είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία που δείχνει την επιτυχία και την απήχηση που είχε στο κοινό, αλλά και την αγάπη του ίδιου προς το όνειρό του που είδε να γίνεται πραγματικότητα. Ο Φοίβος Δεληβορίας επιστρέφει για μία ακόμη ταράτσα. Την τρίτη και τελευταία όπως μας ενημερώνει.

 

«3ος χρόνος και είναι πια η σωστή στιγμή να κλείσει ο κύκλος της «Ταράτσας του Φοίβου» και να μάθουμε –τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2019- αν τελικά επρόκειτο για έναν χορό του Ζαλόγγου ή για ένα όνειρο από κείνα που πετάμε πάνω από τις πολυκατοικίες και τα μνημεία της Αθήνας, που όμως τελικά βγήκε αληθινό. Το χειροποίητο πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, που εμφανίστηκε ξαφνικά πάνω απ’ την πόλη το καλοκαίρι του 2017, συγκέντρωσε πλήθος καλλιτεχνών του τραγουδιού, του θεάτρου, του stand-up comedy, του μπουρλέσκ και της τέχνης της μαγείας και στηρίχτηκε στα δύο πρώτα χρόνια του από χιλιάδες θεατές είναι πάλι εδώ για ένα τελευταίο καλοκαίρι.»

 

Οι παραστάσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο.

 

Ο μόνιμος θίασος θα αποτελείται από:
Τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά, την τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, τον μάγο Alex De Paris και με μια προσθήκη στο stand up και στα κείμενα: τον Λόρδο Βύρωνα Θεοδωρόπουλο σε σκηνοθεσία Άγγελου Τριανταφύλλου. Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί: Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Σταμάτης Σταματάκης και Κώστας Παντέλης.

 

Όπως και στις προηγούμενες Ταράτσες έτσι και στη φετινή κάθε φορά θα είναι και διαφορετικοί προσκεκλημένοι από το χώρο της μουσικής και του θεάματος.  

 

Φέτος, επιπλέον, θα στηθεί και το το web radio της «Ταράτσας του Φοίβου». Μία εκ του μηδενός δημιουργία και προσφορά της Μαργαρίτας Μυτιληναίου, που όλο το καλοκαίρι θα παίζει ειδικά επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική στο ύφος της Ταράτσας, θα παρακολουθεί τις πρόβες, θα συνομιλεί με τους καλεσμένους, θα έχει απροσδόκητους γκεστ σταρ και μία δίωρη εβδομαδιαία εκπομπή του Φοίβου που θα επιλέγει αγαπημένα του κομμάτια που δεν μεταδίδονται πουθενά.

 

"Με όλα τα παραπάνω, η Ταράτσα είναι έτοιμη να πει ένα χαρούμενο αντίο πριν γίνει συνήθεια και υποχρέωση στους δημιουργούς της, όσο ακόμα βρίσκεται στο ύψος του κεφιού τους", όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

 

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 

5+6 
ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ 
 La Dandizette 

12+13 
ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ - ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ 

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΗΣ 

19+20 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ - ΤHE BURGER PROJECT 

Aριστοτέλης Ρήγας 

26+27 
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΛΕΜΙΔΟΥ 
Ταχυδακτυλουργός Τζουλιάνο