Οι εμφανίσεις του στην Ελλάδα πλέον είναι σπάνιες και κάθε φορά ξεχωριστές. Ο Vassilikos έρχεται στην Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιστη τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 20.30 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η συναυλία του θα γίνει στη μεγάλη Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, όπου ο συνθέτης, τραγουδιστής και στιχουργός των Raining Pleasure,  θα παρουσιάσει ένα μοναδικό live, με πρωταγωνιστή το νέο του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Ένα δείγμα μπορείτε να ακούσετε και να δείτε στο τέλος... 

 

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου:

"Μετά από το χρυσό Vintage, στο οποίο προσέγγισε, με τη δική του οπτική, κομμάτια διαχρονικά, μεταμορφώνοντάς τα, και το εξαιρετικά τολμηρό Sunday Cloudy Sunday με διασκευές της μουσικής του Βασίλη Τσιτσάνη, ο Vassilikos επιστρέφει με πρωτότυπο υλικό, για πρώτη φορά από την εποχή των Raining Pleasure.

 

Επηρεασμένος, όπως πάντα, από τα ‘60s, αλλά και με πολλά σύγχρονα και πειραματικά ηλεκτρονικά στοιχεία, διατηρεί την κιθάρα πρωταγωνιστή της μουσικής του, αλλά με πολύ πιο έντονη την παρουσία των συνθεσάιζερ. 

Την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ θα πλαισιώσουν αγαπημένα τραγούδια τόσο από το Vintage, όσο και από την εποχή των Raining Pleasure."

 

Το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear. 

 

Vassilikos, φωνή / κιθάρα / μπάσο

Σωτήρης Ντούβας, τύμπανα

Κώστας Παντέλης, ηλεκτρική κιθάρα

Βαγγέλης Στεφανόπουλος, πλήκτρα

Κωστής Χριστοδούλου, πλήκτρα

 

Τιμή εισιτηρίου: €10. Μειωμένα εισιτήρια των €5 δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του δήμου Καλλιθέας.  

 

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο SNFCC.org, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (εκδοτήρια ΕΛΣ), καθώς και στα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39).