Η εποχή με τα Νέα Μέσα στη μουσική και τα πέριξ έχει αλλάξει. - Μιχάλης, χάρηκα! Μετά από τόσα Youtube project και τόσους Vloggers. που ασχολούνται με διάφορα θέματα (μόδα, μαγειρική, lifestyle, gaming, κλπ) έρχονται σιγά σιγά και διάφορα "μουσικά" εγχειρήματα, που δημοσιεύονται αποκλειστικά στη δημοφιλή πλατφόρμα. Αυτή τη φορά όχι από κάποιο δημοσιογράφο που έμεινε χωρίς δουλειά και αναζητάει την τύχη του στο Youtube παίρνοντας συνεντεύξεις, ούτε από κάποιον πικραμένο που κάνει "πρωτότυπες" διασκευές με μία κιθάρα όπως μερικές εκατοντάδες άλλοι σε ολόκληρη τη γη, αλλά ούτε και από κάποιο μέσο που κάποιος από εκεί είχε μία καλή ιδέα για κάτι...

 

Αυτός που αποφάσισε να δείξει σε δημόσια θέα το πως γίνεται το κούρεμα καταθέσεων είναι ο Σπύρος Γραμμένος. Αυτός ο πολυπράγμων τύπος, που φοράει συνήθως κόκκινες τιράντες, μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας στα πραγματικά κουρέματα, εγκαινιάζει το δικό του διαδικτυακό κομμωτήριο.

Το ονόμασε “The Barber Show” και σε αυτό θα υποδέχεται διάσημους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- χώρο και θα τους… κουρεύει στα αλήθεια, κάνοντάς τους και κάποιες ερωτήσεις. 

 

Πρώτος καλεσμένος του, ο πανταχού παρών το τελευταίο διάστημα Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος με χαλαρή διάθεση και χωρίς αναστολές απαντάει στις ερωτήσεις του Σπύρου Γραμμένου σε μία συνέντευξη που όπως φαίνεται παρότι γίνεται με ψαλίδι δεν κόβει πολλά. 

 

Να, μερικές από τις ερωτήσεις:

Έχει ακούσει ποτέ σκυλάδικα;

Θα συνεργαζόταν με τον Αργυρό ή την Πάολα;

Ποιο είναι το πιο δυνατό του σημείο σαν άντρας;

 

Η παραγωγή είναι της new media εταιρείας, που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης online οπτικοακοστικού υλικού, Digital Minds