Δεν είναι πολλές οι δισκογραφικές συναντήσεις του Μίμη Πλέσσα με τη Βίκυ Μοσχολιού. Μόλις επτά τραγούδια σύμφωνα με τη δισκογραφία της, όπως υπάρχει στην κασσετίνα «Βίκυ Μοσχολιού – 40 χρόνια» που επιμελήθηκε ο Γιώργος Τσάμπρας τη χρονιά που εκείνη έφυγε από τη ζωή, το 2005. Και τα επτά τη διετία 1970-1971 και μάλιστα σε διαφορετική εταιρεία κάθε χρονιά.

Τα τραγούδια «Οι άδειες τσέπες», «Ποια σε φιλάει τώρα» και «Τα ξημερώματα θα ξεψυχήσω» (όλα σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου) κυκλοφορούν από την τότε ΕΜΙ το 1970. Οι «Άδειες τσέπες» μπαίνουν, μαζί με τραγούδια άλλων δημιουργών, στο lp «Βίκυ Μοσχολιού» (Regal SREG2 120), ενώ τα δύο άλλα τραγούδια αποτελούν τις δύο όψεις ενός μικρού δίσκου Columbia με κωδικό SCDG-3925 που, σύμφωνα με την «Δισκογραφία των δίσκων του ηλεκτρόφωνου» του Διονύση Δημ. Μανιάτη (Φεβρουάριος 2013), κυκλοφόρησε το 1969.

 

Τα τραγούδια «Αν φύγεις» και «Έλα στην υγειά μας» (σε στίχους Βαρβάρας Τσιμπούλη) περιλαμβάνονται - και πάλι με τραγούδια άλλων δημιουργών - στο lp «Βίκυ Μοσχολιού» (Olympic SBL 1077) που κυκλοφορεί το 1971. Και οι δύο αυτοί μεγάλοι δίσκοι, όπως συνηθιζόταν τότε σε προσωπικούς δίσκους τραγουδιστών, περιείχαν και τραγούδια που δοκίμασαν την τύχη τους και στην αγορά των 45 στροφών. Όλα τα παραπάνω τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει και σε cd είτε σε επανεκδόσεις των αρχικών lp, είτε σε συλλογές που βγήκαν απευθείας σε cd.

 

Ωστόσο, υπάρχει ένα δισκάκι 45 στροφών στην Olympic (OE 75184) το 1971, με δύο τραγούδια που ερμηνεύει η Βίκυ Μοσχολιού σε μουσική, στίχους και διεύθυνση ορχήστρας του Μίμη Πλέσσα. Πρόκειται για τα τραγούδια «Κάθε αγάπη» και «Ρίξε μια ζαριά». Το «Κάθε αγάπη», σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση του φίλου και συνεργάτη της Μοσχολιού, Νίκου Αβαγιανού στο youtube, υπάρχει στο αμερικάνικης έκδοσης lp “This is Viky Mosholiou” (PI-LPS-50) της εταιρείας Peters (με έδρα τη Νέα Υόρκη), που συνήθιζε να ανατυπώνει αυτούσιους δίσκους Ελλήνων καλλιτεχνών ή να εκδίδει συλλογές με τραγούδια από τη δισκογραφία τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο μεγάλος αυτός δίσκος περιείχε τραγούδια από το προαναφερθέν lp της Μοσχολιού στην Olympic (SBL 1077), αλλά και κάποια τραγούδια από σαρανταπεντάρια της Olympic. Πέραν της έκδοσης αυτής και τα δύο τραγούδια παραμένουν, απ’ όσο γνωρίζω, ανέκδοτα μέχρι στιγμής σε lp ή cd στην Ελλάδα... όπως και τόσα άλλα άλλωστε πολλών δημιουργών και τραγουδιστών από τις 78 ή τις 45 στροφές.