Η έλλειψη έμπνευσης στην ελληνική δισκογραφία. Τέσσερις δίσκοι με τον ίδιο τίτλο. Πρώτος χρονολογικά ο Τόλης Βοσκόπουλος το 2003. Ηταν ένα singleμε 4 τραγούδια, με το ομότιτλο να έχει μουσική και στίχους των Νίκου Παπαδόπουλου - Νίκου Βαξαβανέλη. (Heavenmusic). Δύο χρόνια μετά ο Βυζαντινός, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ο δίσκος ξεκινά με το ομότιτλο τραγούδι που έγραψαν οι Τάσος Λυμπέρης – Ελένη Γιαννατσούλια. Είναι η μοναδική δισκογραφική εμφάνιση του Γιώργου (;) Βυζαντινού. (Polymusic)

To 2010 ήταν η σειρά της Αρετής Κετιμέ. Το CDείχε 11 τραγούδια. Το ομότιτλο έγραψε ο Δημήτρης Καρράς. (Legend)

Τέταρτος στην σειρά, το 2016, ο Στέλιος Διονυσίου. Και τα 10 τραγούδια έχουν μουσική του Θάνου Γεωργουλά και στίχους του Σταύρου Γαλανάκη.  (Heavenmusic).

 

 

Toπιο πρωτότυπο εξώφυλλο, είναι αυτό της Κετιμέ, που ντυμένη υπάλληλος του καζίνου και μπροστά από μία ρουλέτα, μας εύχεται ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. 

 

Προσέξτε ότι ο πρώτος και ο τέταρτος δίσκος είναι κυκλοφορίες της HeavenmusicEίμαι σίγουρος ότι κανείς από την εταιρεία δεν θυμόταν τον δίσκο του Βοσκόπουλου όταν ελήφθη η απόφαση για τον τίτλο του καινούριου CD του Στέλιου Διονυσίου.

 

Υπάρχουν πολλές τέτοιες συμπτώσεις στους τίτλους ελληνικών δίσκων. Θα επανέλθω...