Η εταιρεία ΜΙΝΟS-EMI, πλέον εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα τη μεγαλύτερη παγκοσμίως μουσική βιβλιοθήκη «Universal Music Production Library» η οποία δίνει αμέτρητες δυνατότητες χρήσης μουσικής σε όλους τους χρήστες. Ακολουθώντας τον κατωτέρω σύνδεσμο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ ώστε να περιηγηθείτε στο site, να ενημερωθείτε για τις κυκλοφορίες, να διαλέξετε τη μουσική που σας ταιριάζει, να δημιουργήσετε τα δικά σας Playlists ακόμη και να δοκιμάσετε την μουσική που σας αρέσει κατευθείαν στα βίντεο σας. 

 

UNIVERSAL PRODUCTION MUSIC

 

Για να βρείτε το μουσικό έργο που επιθυμείτε  μπορείτε να ψάξετε για μουσικά όργανα, τίτλους τραγουδιών, δημιουργούς ή άλμπουμ ή με άλλα στοιχεία. Τα διάφορα “tags”  σας βοηθάνε να εξειδικεύσετε την ερευνά σας (λ.χ. «version type», «instruments», «mood», «tempo», «genres» κλπ).

 

Στην ανακοίνωση της εταιρίας επίσης σημειώνεται:

"Βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να ανακαλύψετε τις δυνατότητες που παρέχει η μουσική βιβλιοθήκη «Universal Music Production Library» και να σας ενημερώσουμε για τα είδη αδειοδότησης και χρήσης της μουσικής που παρέχουμε είτε σε επίπεδο blanket license, είτε για χρήση μεμονωμένων μουσικών έργων".