Οι Scorpions ξανά στην Ελλάδα. Ώπα! Περίμενε! Μην το κλείνεις. Δεν κάνουμε πλάκα! Δεν είναι πρώτη του Απρίλη, αλλά 31 του Γενάρη. Αυτό που αλλάζει αυτή τη φορά, στην ξανατελευταία συναυλία της ακόμα μίας τελικής τελευταίας περιοδείας του τέλους, είναι η συνοδεία τους από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ή καλύτερα αν θέλετε οι Scorpions θα συνοδεύσουν την Κ.Ο.Α η οποία τους προσκάλεσε για μία επετειακή συναυλία που θα κάνει. 

 

Τίποτα πρωτότυπο βέβαια, ούτε ως ιδέα να συνδυαστεί η συμφωνική μουσική με έναν ροκ συγκρότημα γενικά, αλλά ούτε και ειδικά, αφού οι Γερμανοί το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και το έχουν δισκογραφήσει κιόλας. 

 

 

Πως προέκυψε όμως αυτή η the very very very very...  end συναυλία τους στην Αθήνα; 

 

Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείο Πολιτισμού, σε συνεδρίασή του, παραχώρησε το Καλλιμάρμαρο αφού αποφάσισε θετικά στο αίτημα για αυτή τη συναυλία. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα".

 

 
Αυτό που μένει είναι μία τυπική υπογραφή από την Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ώστε να ξαναματαδούμε τους Scorpions στο Καλλιμάρμαρο στις 16 Ιουλίου. Αυτήν την την ημερομηνία έδωσε ο ίδιος ο διευθυντής της ΚΟΑ, Στέφανος Τσιαλής στο ρεπορτάζ της Ζωής Λιάκα στα "Νέα".