Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Στο πρόγραμμα «…Από τη Δύση ως την Άπω Ανατολή» διασκευάζουν με έγχορδα και φλάουτο, κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία της Μπάμπαλη, αλλά και τραγούδια από όλο τον κόσμο.

 

Ζητήσαμε από την ίδια να μας πει δυο λόγια για αυτό το ξεχωριστό κουαρτέτο... 

 

Είμαστε ένα αμιγώς γυναικείο γκρούπ. Η Βασιλική Μαζαράκη στο Βιολί, η Μαρί Χασάπη στο κοντραμπάσο και η Εύη Μάζη στο πιάνο, φλάουτο και τραγούδ κι εγώ κιθάρα και τραγούδι.Ο ήχος μας είναι αρκετά κλασσικός, και όλα τα κομμάτια είναι ενορχηστρωμένα νότα νότα από τον Ακη Κατσουπάκη.

Αυτό βέβαια δεν κάνει το αποτέλεσμα αυστηρό αλλά αρμονικό και όμορφο. Παίζουμε κάποια τραγούδια δικού μου ρεπερτορίου, όπως το Μεσοπέλαγα, Μοίρα μου έγινες, Είσαι συ ο άνθρωπος μου, αλλά και τραγούδια από όλες τις γωνιές της γης. Από την Ιταλία και τη Γαλλία, ως την Ιαπωνία. Ξεκινήσαμε ως φίλες που παίζουν για το κέφι τους και σιγά σιγά είπαμε να βγούμε προς τα έξω.

Θα ήθελα να έχει συνεχεια το γκρουπ και να κάνουμε μαζί κι ένα δίσκο. Κάνουμε 2 εμφανίσεις στο Half note, 7 και 8/12 και έπεται συνέχεια!

 

 

HALF NOTE JAZZ CLUB 

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310 | www.halfnote.gr | www.viva.gr

καταστήματα: Public | Seven Spots | Media Markt | Reload 

'Ωρες έναρξης: 21.30

Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)