Πέθανε σε ηλικία 22 ετών η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, μετά από αρκετούς μήνες που βρισκόταν σε κώμα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Η 22χρονη είχε βρεθεί αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της στην Τζόρτζια των ΗΠΑ στις 31 Ιανουαρίου. Είχε υποστεί μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη και από τότε βρισκόταν σε τεχνητό κώμα χωρίς ποτέ να ανακτήσει τις αισθήσεις της. Η οικογένειά της την είχε μεταφέρει σε ειδικό κέντρο περίθαλψης στα τέλη Ιουνίου, αλλά η κατάστασή της τις τελευταίες ημέρες επιδεινώθηκε.

 

Η Bobbi Kristina Brown πέθανε την Κυριακή, με την οικογένειά της στη πλάι της, αναφέρεται στη δήλωση. «Η Bobbi Kristina αναπαύεται εν ειρήνη στα χέρια του Θεού. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλους για την τεράστια αγάπη και στήριξη κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών», δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας.

 

Η 22χρονη ήταν η μοναδική κόρη της Whitney Houston και του ράπερ Bobby Brown. Μετά τον θάνατο της Houston το 2012 ήταν η μόνη κληρονόμος της περιουσίας της μητέρας της. Τον Οκτώβριο μετά τον θάνατο της μητέρας της ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Nick Gordon, αλλά ο πατέρας της μέσω του δικηγόρου του αμφισβήτησε τη δήλωση. Ο σύντροφός της Nick Gordon άφησε σήμερα να διαρρεύσει ότι πληροφορήθηκε το θάνατο της Brown από το διαδίκτυο. 

 

Η Bobbi Kristina Brown είχε συμμετάσχει σε κάποια ριάλιτι σόου και εκπομπές για την τηλεόραση, καθώς επίσης είχε συνοδέψει τη μητέρα της ως guest σε κάποιες συναυλίες.

 

Δείτε παρακάτω το My Love is Your Love από τη συναυλία της Whitney Houston στη Νέα Υόρκη,
όπου τη συνοδεύει η Bobbi Kristina Brown