Update:


Την κυκλοφορία του νέου του δίσκου με τον τίτλο Destroyed  ανακοίνωσε ο Moby στην επίσημη ιστοσελίδα του Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα Μαΐου.

Εκτός από το νέο του δίσκο, ο Moby θα εκδώσει και ένα λεύκωμα με φωτογραφίες που ο ίδος έχει τραβήξει τα τελευταία 35 χρόνια, με τον ίδιο τίτλο!
Στο δίσκο, εκτός από το Moby, τραγουδούν και οι: Emily Zuzik, Inyang Bassey, και  Joy Malcom.

3 από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ (Be The One, Sevastopol και Victoria Lucas) περιέχονται στο E.P., το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του Moby.

 


Μετά την Amy Winehouse που έχει ήδη ανακοινωθεί, και ο Moby, στο line-up του φετινού
 Ejekt Festival.

 

Στις 22 Ιουνίου θα είναι μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του Ejekt Festival στην Αθήνα και την επόμενη ημέρα, θα δώσει μια δική του συναυλία στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης.

 Οι συναυλίες του θα μπορούσαν να αποτελούνται εξ ολοκλήρου από πασίγνωστα κομμάτια καθώς έχει πολλά τραγούδια που έχουν γίνει αγαπητά στο κοινό αλλά και εμπορικές επιτυχίες όπως τα We Are All Made Of Stars, Lift Me Up, BodyRock, Natural Blues, Extreme Ways, The Sky Is Broken, Run On, Slipping Away, Beautiful, New Dawn Fades, Porcelain, Honey, Why Does My Heart Feel So Bad?, Everytime You Touch Me, Go, Feeling So Real, Into The Blue, That's When I Reach For My Revolver, Find My Baby και πόσα άλλα.

Άλλωστε, μιλάνε από μόνες τους και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του βιογραφικού του: συγκαταλέγεται στην ελιτ των καλλιτεχνών που ένας δίσκος τους έχει πουλήσει 10.000.000 αντίτυπα (το Play), έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής (όπως οι David Bowie, Gwen Stefani, Bono, Michael Stipe, Britney Spears, Public Enemy), εμφανίζεται επί δύο δεκαετίες στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη ως κορυφαίο όνομα και η μουσική του έχει ακουστεί σε πολλές ταινίες και διαφημίσεις.