foivos_deloivorias-aoratoscoverUpdate:


Λόγω των απεργιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το νέο άλμπουμ του Φοίβου Δεληβοριά θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Tο άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο από το online shop της Inner Ear και οι προπαραγγελίες θα αποσταλλούν τη Δευτέρα 20.12.

Μετά από το διπλό live άλμπουμ Οι απίθανες περιπέτειες του Φοίβου Δεληβοριά #1, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός επιστρέφει με τον δίσκο Ο αόρατος άνθρωπος.

Κάποια από τα νέα του τραγούδια τα είχε παρουσιάσει στο τέλος της περσινής σεζόν με την Big Band στη μουσική σκηνή Μετρό. Έντεκα νέα κομμάτια αρκετά από τα οποία με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις που δείχνουν αν μη τι άλλο εξέλιξη και αναζήτηση στον ήχο του Φοίβου Δεληβοριά με την χαρακτηριστική «αναρχία» του λόγου του να παραμένει παρούσα. Ο δίσκος κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την νέα δισκογραφική στέγη του τραγουδοποιού που ακούει στο όνομα Inner-ear με έδρα την Πάτρα.

 

  

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε αποκλειστικά το τραγούδι Αμφιβολία
{YouTube}xg3mbl{/dmotion}

 

Αφού όπως είχε δηλώσει ο ίδιος με τις Απίθανες περιπέτειες έκλεισε ένας δισκογραφικός κύκλος λογικά με αυτόν τον δίσκο ανοίγει ένας άλλος με πειραματισμό κυρίως στη μουσική και ιδιαίτερα στις ενορχηστρώσεις.

Στο τραγούδι Ωροσκόπιο συμμετέχει η Αρλέτα ενώ ήδη στα ραδιόφωνα ακούγεται το Bolero.

Τις επόμενες ημέρες στο Musicpaper θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε αναλυτικά την παρουσίαση του νέου του δίσκου.

Info:

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου ο Φοίβος Δεληβοριάς θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Fuzz (Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος) στις 22 Δεκεμβρίου. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. H προπώληση έχει ξεκινήσει. Επίσης έχουν ήδη ανακοινωθεί 10 παραστάσεις, Παρασκευοσάββατα στη μουσική σκηνή Mετρό που θα ξεκινήσουν από τέλη Ιανουαρίου όπως και κάποιοι από τους σταθμούς της περιοδίας του στην περιφέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.foidel.gr

www.myspace.com/foivosdelivorias

www.inner-ear.gr
(από εδώ μπορείτε και να παραγγείλετε το cd)