Το μεγάλο ευρετήριο του ελληνικού τραγουδιού κυκλοφορεί και φέτος ανανεωμένο με όλες τις απαραίτητες προσθήκες. Ο γνωστός ύποπτος αυτής της πολύ χρήσιμης και ουσιαστικής εργασίας - για όσους ασχολούνται με τη δισκογραφία και όχι μόνο - Πέτρος Δραγουμάνος, παρουσιάζει την Ελληνική Δισκογραφία 1950-2018

 

Τι είναι η Ελληνική Δισκογραφία 1950-2018; 

 

Η εγκυκλοπαίδεια του ελληνικού τραγουδιού σε ένα DVD που περιέχει τον πλήρη κατάλογο τως ελληνικών δίσκων στις 33 στροφές και στα CD, είτε κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Εκδίδεται κάθε χρόνο, από το 1990 σε βιβλίο και από το 2000 σε DVD.

46.417 ελληνικοί δίσκοι CD, LP, singles από το 1950 ως σήμερα.
19.898 έλληνες τραγουδιστές, συνθέτες, στιχουργοί και συγκροτήματα.

159.654 καταχωρίσεις τραγουδιών. (δεν περιέχει αρχεία ήχου)

 

για κάθε δίσκο:
Το εξώφυλλο, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, τα τραγούδια που περιέχει, έτος και μήνας κυκλοφορίας, εταιρεία και κωδικός του δίσκου κ.α.

 

για κάθε τραγούδι:
ο τραγουδιστής, ο συνθέτης, ο στιχουργός. Η πρώτη ηχογράφηση και όλες οι επόμενες. Ποιο έτος κυκλοφόρησε η κάθε μία και σε ποιο δίσκο περιέχεται. 

για κάθε τραγουδιστή ή συνθέτη ή στιχουργό ή συγκρότημα:
αναλυτικά η προσωπική δισκογραφία και οι συμμετοχές του, σε αλφαβητική ή χρονολογική σειρά.

 

Επιτρέπει συνδυασμένες αναζητήσεις όπως:
Σε ποιους δίσκους συνεργάστηκαν συνθέτης με τραγουδιστή;
Συνθέτης με στιχουργό; Δύο τραγουδιστές;
Ποιοι δίσκοι κυκλοφόρησαν συγκεκριμένο έτος;
Ποιοι είναι όλοι οι δίσκοι ενός label ή μιας εταιρείας;


Αποστέλλεται με αντικαταβολή 25 €. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932850519 ή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

"Τρέχει" σε περιβάλλον Windows