Τα εισιτήρια για τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη της αγαπημένης μπάντας του ελληνικού κοινού, εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Η ιδιαίτερη σύνδεση των MADRUGADA με το ελληνικό κοινό δημιούργησε μια εντυπωσιακή και «ακόρεστη» ροή ζήτησης και έτσι ... η συναυλία της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται στο Helexpo Pavilion 5 και στην Αθήνα προστίθεται μια επιπλέον ημερομηνία συναυλίας, η Δευτέρα 8 Απριλίου.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!


Υπάρχει μια μαγική κλωστή, ένας μίτος που συνδέει τη χώρα μας με τους Madrugada και τον Sivert, που μας οδηγεί στο λαβύρινθο της ψυχής και του νου, εκεί που τα συναισθήματα γίνονται κουβάρι.

Από το 2000, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέχρι σήμερα, αυτή η σχέση μόνο να μεγαλώνει ξέρει... τόσο που «δεν χωρά πουθενά».

Με ιδιαίτερη χαρά και πολλή αγάπη ανακοινώνουμε σήμερα ότι η άνοιξη του 2019 θα φέρει τους Madrugada στη χώρα μας για 3 συναυλίες.


Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας από το δίκτυο Viva και Public!

H προπώληση εισιτηρίων για τη Θεσσαλονίκη ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

H προπώληση για την EXTRA συναυλία στην Αθήνα ξεκινά την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Madrugada - Industrial Silence Tour 2019
Τα πάντα είναι έτοιμα για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες επανασυνδέσεις στην ιστορία του σύγχρονου ροκ, καθώς οι Madrugada ξαναενώνονται τον Φεβρουάριο του 2019 για μία ευρωπαϊκή περιοδεία. Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence. Στη σκηνή θα ανέβουν τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας: O Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen. 

Ξεκινώντας την περιοδεία με δύο sold-out συναυλίες στο Oslo Spektrum στις αρχές Φεβρουαρίου, το συγκρότημα θα πάει αμέσως μετά στην Ευρώπη.

Στις εμφανίσεις τους θα παίξουν, κυρίως, τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Industrial Silence, το οποίο κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου του 1999. Η ιστορία της επιτυχίας των Madrugada παραμένει θρυλική, στη μουσική ιστορία της Νορβηγίας... το καλοκαίρι του 1998, η Virgin Records προσέφερε στο συγκρότημα ένα συμβόλαιο, ένα συμβόλαιο που η ιστορία λέει ότι υπογράφηκε στο καπό ενός αυτοκινήτου έξω από το Νορβηγικό Χρηματιστήριο. Με αυτό έδωσε στη μπάντα απόλυτη και πλήρη εμπιστοσύνη καθώς και χρόνο στο στούντιο, για να πραγματοποιήσει τα μεγάλα οράματά της. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, το ντεμπούτο album τους, Industrial Silence έγινε επιτυχία εν μία νυκτί ...αμέσως πήγε στο Νο 1 στον πολυπόθητο κατάλογο VG – και από εκεί και πέρα έγινε επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. Το άλμπουμ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα, κλασικά άλμπουμ στην ιστορία της νορβηγικής ροκ. Τα επόμενα δέκα χρόνια, οι Madrugada κυκλοφόρησαν άλλα τέσσερα στούντιο άλμπουμ. Το τελευταίο τους, με τίτλο απλά το όνομα τους, Madrugada, ξεκίνησε να γράφεται το 2007, προτού ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Robert Burås πεθάνει και κυκλοφόρησε το 2008, μετά το θάνατό του. Κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων τους ως συγκρότημα, οι Madrugada πήραν πέντε βραβεία Spellemann (τα Νορβηγικά Grammy) συμπεριλαμβανομένου του Spellemann του έτους 2005 για καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς, δύο βραβεία Alarm και πολυάριθμα βραβεία για τις πωλήσεις των δίσκων τους.

Θεσσαλονίκη - Παρασκευή 5 Απριλίου - ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ: Helexpo Pavilion 5
Αθήνα - Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena:

SOLD OUT: Κυριακή 7 Απριλίου

EXTRA DATE: Δευτέρα 8 Απριλίου 

 

Μείνετε συντονισμένοι στα 2 event των συναυλιών στο facebook:

Αθήνα  https://www.facebook.com/events/770844429922091/ 

Θεσσαλονίκη https://www.facebook.com/events/2099589780100795/ 

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας από το δίκτυο viva και τα Public!


ΤΙΜΕΣ εισιτηρίων:

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.


Αθήνα ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ορθίων (Standing): 35 ευρώ

Καθήμενοι (Seated): 43 ευρώ 

 

ΤAMEIO

Ορθίων: 40 ευρώ

Καθήμενοι: 48 ευρώ 

 

Θεσσαλονίκη

Η συναυλία είναι Ορθίων (Standing)

Προπώληση: 30 ευρώ

Ταμείο: 33 ευρώ 

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ στην Αθήνα 

Δίκτυο viva

Online: www.viva.gr 

Τηλεφωνικά: στο 11876


Φυσικά σημεία:

Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης). 

 

Δίκτυο Public

Public on line: http://tickets.public.gr/  

Kαταστήματα Public

https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp  

 

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489 

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ στη Θεσσαλονίκη: 

Στο Δίκτυο Viva 

 

Επιπλέον στα: Musicland, Μητροπόλεως 102τηλ.:2310 264 880 και Rover Bar, Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα τηλ.: 231 054 4304

 

ΠΡΟΣΟΧΗ
Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.