Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου Διεθνή Διαγωνισμού Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» 2018-19 και μαζί τον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» για νέους έως 18 χρόνων.

 

Ο προκριματικός γύρος του Διεθνή Διαγωνισμού είναι διαδικτυακός και ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου 2018. Ο τελικός γύρος του Διεθνή Διαγωνισμού αλλά και ο Πανελλήνιος διαγωνισμός θα γίνουν στην Αθήνα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΤΑ του Δήμου Αθηναίων στις 13 & 14 Απριλίου 2019 στα πλαίσια μιας Διημερίδας / φεστιβάλ αφιερωμένης στην κιθάρα και τον Δημήτρη Φάμπα, με πολλές συναυλίες εξαίρετων σολίστ, κιθαριστικών συνόλων από ωδεία και μουσικά σχολεία, διαλέξεις κλπ.

Η επιτυχία του 1ου Διεθνή Διαγωνισμού που έγινε το 2016, η ανάγκη να προσφέρουμε στους μαθητές μας και το φιλόμουσο κοινό μουσικές εκδηλώσεις υψηλής καλλιτεχνικής αξίας αλλά και η διαρκής προσπάθειά μας για την στήριξη του έργου του Δημήτρη Φάμπα, των Ελλήνων συνθετών και της τέχνης της κιθάρας, μας ωθούν στη διοργάνωση αυτή που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε θα είναι Μια μεγάλη γιορτή για την κιθάρα στην Αθήνα !!

Σας επισυνάπτουμε τους κανονισμούς των δύο διαγωνισμών. Eπίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα Dimitrisfampasguitarcompetition.info

και

https://www.facebook.com/groups/DFAMPASGUITARCOMPETITION/

Περισσότερα για τη ζωή και το έργο του Δημήτρη Φάμπα μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα

http://www.evafampas.gr/m.php?m=pages&p=fampas