Με αφορμή τη μουσική τους συνάντηση η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Μίνως Θεοχάρης συνομιλούν για τη συνεργασία τους στη σκηνή Plus του Σταυρού του Νότου (τα Σάββατα 11, 18 και 25 Νοεμβρίου).

 

ΒΙΚΥ: Με το Μίνω Θεοχάρη συνεργαζόμαστε πρώτη φορά επί σκηνής. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά αυτή η συνεργασία ήταν η αφορμή να γνωρίσω καλύτερα και την άλλη του πλευρά, αυτή του ερμηνευτή.

 

ΜΙΝΩΣ: Με την Βίκυ πολύ καιρό λέγαμε να συνεργαστούμε αλλά δεν είχαμε βρει κοινούς χρόνους! Ευτυχώς τα καταφέραμε φέτος! Η Βίκυ είναι σπάνιο παιδί. Τρομερή επαγγελματίας και μια φωνή από τις πιο ζεστές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ελληνικό τραγούδι.

 

ΒΙΚΥ: Ο Μίνως ειναι ενθουσιώδης, επίμονος και οργανωτικός και νομίζω πως αυτά τα χαρακτηριστικά ταίριαξαν πολύ με τις δικές μου ανάγκες. Στις πρόβες, δε χρειάζεται να πούμε πολλά για το πως θέλουμε να γίνουν τα πράγματα γιατί ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, σαν να έχουμε ξανασυναντηθεί και όλα γίνονται από μόνα τους.

 

ΜΙΝΩΣ: Οι πρόβες ούτε που έχουμε καταλάβει πως έχουν περάσει γιατί πραγματικά δεν μας φτάνουν! Διασκεδάζουμε τόσο πολύ την συνάντηση μας και παρασυρόμαστε από τις μουσικές και τα τραγούδια με αποτέλεσμα πάντα να θέλουμε να κάτσουμε κι άλλο!

 

ΒΙΚΥ: Υπάρχει πολύ καλή διάθεση, ωραία συνεργασία με τους 5 εξαιρετικούς μουσικούς μας, τον Νίκο Καλαντζάκο (πιάνο) τον Βαγγέλη Μαχαίρα (μπουζούκι, κιθάρα),τον Σταμάτη Σταματάκη (Μπάσο) ,τον Παναγιώτη Λάμπουρα (βιολί-φωνή) και τον Δημήτρη Τσόλη (Τύμπανα).

 

ΜΙΝΩΣ: Μαζί με τον Αντώνη Θυσιάδη που επιμεληθήκαμε το πρόγραμμα κόψαμε- ράψαμε...νομίζω πως φτιάξαμε τελικά ένα πρόγραμμα πολύ πλήρες.. Με συναίσθημα, χιούμορ, ωραία τραγούδια και θεωρώ πολύ διασκεδαστικό με μια φρέσκια ματιά και απλότητα. Θεώρω πως και η Βίκυ και εγω είμαστε πολύ έντιμοι σκηνικά αλλά και στον τρόπο που τραγουδάμε και αυτό είναι που κάνει την όποια διαφορά.

 

ΒΙΚΥ: Οι φωνές μας ταίριαξαν απόλυτα αλλά και τα «θέλω» μας. Το πρόγραμμα που θα ακούσετε στο Σταυρό του Νότου είναι ένα πάντρεμα της εσωτερικότητας του καθενός, με το πιο διασκεδαστικό και εξωστρεφές κομμάτι μας. Θέλουμε ο κόσμος να φύγει από το μαγαζί έχοντας τραγουδησει, συγκινηθεί, χορέψει, διασκεδάσει..