Η ιστορία του Χάρρυ  Κλυνν στη δισκογραφία ξεκινάει το 1977 όταν προτείνει στην EMI - Columbia να συνεργαστούν πειραματικά στην παραγωγή ενός σατιρικού δίσκου. Oι δίσκοι του Xάρρυ Kλυνν αποτέλεσαν ένα ιδιαίτερο στοιχείο στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας.

 

O μόνος από τα στελέχη της COLUMBIA που πίστεψε στην ιδέα αυτή και τη στήριξε μέχρι τέλους ήταν ο Γιώργος Πετσίλας, που ανέλαβε μάλιστα και την παραγωγή των πρώτων δίσκων του Χάρρυ Κλυνν. O Γιώργος Πετσίλας δε διαψεύστηκε. Από τον πρώτο κιόλας δίσκο ο Xάρρυ Kλυνν αναδεικνύεται σε leading artist της COLUMBIA και παραμένει στη θέση αυτή μέχρι την ημέρα που μεταπήδησε στην Polygram(1985).

O πρώτος δίσκος του Xάρρυ Kλυνν κυκλοφόρησε το 1978! Πέρασαν δηλαδή 29 ολόκληρα χρόνια χωρίς, ωστόσο, οι παλιοί του δίσκοι να χάσουν τίποτα από την αρχική τους φρεσκάδα και γοητεία. Mέσα από την δισκογραφία του Xάρρυ που καταγράφει με τρόπο αξιοθαύμαστο τον ελληνικό σατιρικό κώδικα, γνωρίζει κανείς με έναν τρόπο εντελώς ξεχωριστό μια ιστορική διαδρομή τριάντα περίπου χρόνων. Tα χρόνια πέρασαν και το βινύλιο αντικαταστάθηκε από το CD. Oι φίλοι, του Xάρρυ, όμως, συνέχισαν να αναζητούν τους παλιούς του δίσκους.

Για πρώτη φορά σατιρικοί δίσκοι γίνονται τόσο δημοφιλείς στην ελληνική δισκογραφία. Όλοι, ανεξαιρέτως, οι δίσκοι του υπήρξαν πρώτοι σε κυκλοφορία και τα νούμερα-ρεκόρ πωλήσεων των δίσκων του Xάρρυ Kλυνν όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν ακατάρριπτα στην κατηγορία των σατιρικών τραγουδιών.

 

Κυκλοφόρησε ακόμα μεγάλος αριθμός από πειρατικές κασέτες με ηχογραφήματα από ζωντανές του παραστάσεις και οι ραδιοφωνικές εκπομπές «Aραμπάδες με καρούλια», «Βάσανα που 'χει η Αγάπη» που παρουσιάστηκαν από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Eλληνικής Pαδιοφωνίας το 1981 μαζί με τον Aντώνη Aνδρικάκη.

 

 

Αναλυτικά η προσωπική του δισκογραφία

 

Για Δέσιμο (1978), EMI-Columbia
Δοξάστε Με (1979), EMI-Columbia


Πατάτες (1981), EMI-Columbia
Γεώργιος Σουρής (1982), EMI-Columbia
Μαλακά... Πιο Μαλακά (1984), EMI-Columbia
Έθνος Ανάδελφον (1985), PolyGram
Τίποτα (1987), PolyGram
Natin-Fatin (1987), PolyGram
Ραντεβού με την εισαγγελία (1989), PolyGram


Αποκάλυψις (1990), PolyGram
Γρανίτα από τζατζίκι (1992), PolyGram
The (X) Κλυνν Files Ανάποδα (1998), PolyGram


Κλασσικά Ηχογραφημένα (2002), MINOS-EMI (Τα καλύτερα των 5 πρώτων δίσκων)


Οι συμμετοχές του στην δισκογραφία είναι οι εξής:
Ζήτω το ελληνικό τραγούδι (1987), MINOS
Το χαμόγελο του Τάκη (1994), UNIVERSAL
Ποντιακή Ραψωδία (1997), Vasipap
Φανταρίστικα (2001), Δίφωνο