Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ολοκληρώνοντας το φετινό κύκλο των παραστάσεων του, το Σάββατο 18 Ιουνίου, φιλοξενεί και ανοίγει τη σκηνή του σε επτά συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που το καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή πορεία στο χώρο. Από Swing μέχρι Μέταλ σε ένα φεστιβάλ με τον Σαββοπουλικό τίτλο: "Το Ροκ του μέλλοντός μας". Κυρίως νέοι άνθρωποι με τις μπάντες και την αγάπη τους θα βρεθούν σε ένα από τα ομορφότερα θέατρα της χώρας για να παρουσιάσουν τη μουσική τους και το έργο τους. Στη σκηνή του θεάτρου θα εμφανιστούν κατά σειρά εμφάνισης: PENNY SKAROU &THE BAND, 3W.GR, SUIT 'EM UP, BELLEVILLE, MR. HIGHWAY BAND, FLYING MERCURY, MUTE TALE. To MusicPaper ζήτησε από όλα τα συκροτήματα μία σύντομη δήλωση: 

 


Ώρα έναρξης - 7.00 μ.μ. | Τιμή εισιτηρίου – Γενική Είσοδος 10 ευρώ/ Γ’ Ζώνη 5 ευρώ
Προπώληση: 
Viva.gr - 11876 | Public | Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τηλ: 210 4143310 & 210 4143320


 

FLYING MERCURY

Οι FLYING MERCURY εκπροσωπεύουν το κλασσικό μελωδικό ροκ (ΑΟR) από το 2011 και έχουν μετουσιώσει τις μέχρι τώρα δημιουργίες τους στο άλμπουμ ‘Love is a mystery’ που κυκλοφόρησε το 2015 από την Metal Breed Records USA. H συμμετοχή τους στο φεστιβάλ ‘Το Rock  του μέλλοντός μας’ στον ιδιαίτερο χώρο του δημοτικού θεάτρου Πειραιά και η ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με άλλα μπάντες της σύγχρονης εναλλακτικής μουσικής, προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και τιμή, καθώς τόσο ο χώρος όσο και το concept της διοργάνωσης δεν μπορούν παρά ν’ αποτελέσουν ορόσημο για ένα μουσικό σχήμα. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες της παραγωγής ArtTCLive για την πολύτιμη βοήθειά τους και σας περιμένουμε όλους στη γιορτή της μουσικής στις 18 Ιουνίου!

 

 

BELLEVILLE

Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο. Οι Belleville (Δώρα Τσίγκα: Φωνή, Πέτρος Λαμπρίδης : Κόντρα μπάσο, Ειρήνη Αναστασίου: Tσέλο, Γιάννης Καφετζόπουλος : Πιάνο, Σωτήρης Πέπελας : Τρομπέτα, Θοδωρής Χριστοδούλου : Tύμπανα) , ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο. Πιστεύοντας πως σύμφωνα με την σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό. To ρεπερτόριο περιλαμβάνει κομμάτια σε ύφος blues, ragtime αλλά και κάποια επιλεκτικά swing . Θα ακούσουμε διασκευές κομματιών από ροκ αλλά και 90’s κομμάτια σε ύφος που συνδιάζει όλα τα προηγούμενα , και όχι μόνο!

Έχοντας ήδη 5 χρόνια ενεργής παρουσίας στην ελληνική σκηνή, και μετρώντας πολλές εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών , από τις μεγάλες σκηνές όπως Half Note, Gazarde, Σταυρός του Νότου, Faust κ.α , μέχρι σε πολύ όμορφα μικρά και μεγάλα bar των Αθηνών και της επαρχίας. Σας περιμένουν το Σάββατο 18/6 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μαζί με άλλες διαφορετικές και όμορφες μπάντες της Αθήνας , σε ένα ποικιλόχρωμο event... 

 

 

MUTE TALE

Είμαστε διπλά χαρούμενοι αφ΄ενός γιατί το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έχει μια τεράστια ιστορία,εγκαινιάστηκε το 1895 και είναι ένα πολύτιμο πολιτιστικό στολίδι,που σεβόμαστε και νοιώθουμε δέος που θ΄ανέβουμε στη σκηνή του και αφ΄ετέρου για το ότι η παραγωγός εταιρεία  επέλεξε εμάς,τους Mute Tale ,για να αντιπροσωπεύσουμε το είδος της μουσικής που υπηρετούμε,το συμφωνικό μέταλ δηλαδή.

Το συγκρότημα μας μετράει 6 χρόνια  παρουσίας στο χώρο, έχει εμφανιστεί σε επιλεγμένες σκηνές και φεστιβάλ, με πιο πρόσφατο το 'Voices Of The Mist II' στο Κύτταρο. Έχει στο ενεργητικό του ένα Digital Single με τίτλο "Forgetfulness" από την XRC Records USA και ένα Full Length Album με τίτλο "Τhe Gordian Knot".

Την παραγωγή του "Τhe Gordian Knot" έκανε ο Μάκης Τσελέντης μετην Metal Breed Records USA και οι στίχοι (πληντου ''Scar''-George Theodorou), η σύνθεση (πλην των ''The Curse of time''-Stefanos Georgitsopoulos / ''Scar'' -George Theodorou) αλλά και η  ενορχήστρωση έγινε από την Αnnou σε συνεργασία με τον Bob Katsionis (Firewind-Outloud).

Είμαστε οι: Annou, φωνή- Steve Azrael (Stefanos Georgitsopoulos), lead κιθάρα - Leonidas Filindas, μπάσο- Lefteris Papamallis, πλήκτρα- Jon Moudrihas, ρυθμική κιθάρα- Dimitris Kapoukakis, ντραμς -Maria Chatziioannou, φωνητικά.

Την εμφάνιση μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα προσφωνήσει οκταμελές χορωδιακό σύνολο,αποτελούμενο από τους Αλέξανδρος Σπανάκης, Κορίνα Καλπακή, Νίκη Βογιατζή, Ειρήνη Ζαφειροπούλου, Μαρίλυ Κιτσιώνα, Κωνσταντίνος Παττακός, Νικόλας Μαθιουλάκης, Πάνος Οικονομίδης. Τα λέμε εκεί ...

 

 

MR. HIGHWAY BAND

Είμαστε οι Mr. Highway Band από την Αθήνα και μετράμε 5 χρόνια ζωής. Κινούμαστε στον ευρύτερο χώρο του ροκ προσπαθώντας να ενσωματώνουμε με ένα δικό μας τρόπο όλες τις επιρροές μας, από την country και τα blues μέχρι και το heavy ροκ. Έχουμε κυκλοφορήσει 2 ανεξάρτητους δίσκους, ενώ τώρα βρισκόμαστε στο στούντιο ετοιμάζοντας τις επόμενες 2 κυκλοφορίες μας για το 2017. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ, καθώς πάντα μας αρέσει να στηρίζουμε νέες προσπάθειες και να μοιραζόμαστε τη σκηνή με άλλα συγκροτήματα. Πόσο μάλλον όταν η σκηνή αυτή είναι σε ένα τόσο όμορφο και ιδιαίτερο μέρος όπως το δημοτικό θέατρο του Πειραιά. Ανυπομονούμε να τα πούμε εκεί!

 

 

3W.GR

3W.GR είναι μια μπάντα που προσεγγίζει τον ρόκ ήχο με μια ιδιαίτερη αισθητική και αντλεί έμπνευση από πολλά ετερόκλητα μουσικά ιδιώματα. Προσπάθεια και στόχος μας είναι σε ότι και αν κάνουμε να αποτυπώνουμε αυτό το πολυπολιτισμικό στοιχείο και να έχουμε ένα δικό και αναγνωρίσμο από το κοινό στίγμα. Ήταν εξαιτερικά τιμήτικό για μας ,να επιλεγούμε στο line up της συναυλίας ''Το Ροκ του Μελλοντός μας '' και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα μοιραστούμε την σκηνή με τόσους καλούς μουσικούς σε μια ''πολύχρωμη '' μουσική γιορτή . Έχουμε επιλέξει για εκείνη την μέρα ειδικά ένα πολύ ιδιαίτερο σετ λιστ από δικό μας υλικό αλλά και διασκευές μας σε πολύ γνωστά Ελληνικά τραγούδια που νομίζουμε οτι ταιρίαζουν απόλυτα με τον τόσο σημαντικό χώρο που θα μας φιλοξενήσει. Καθώς αυτό το live σηματοδοτεί την επιστροφή μας στην ενεργή δράση μετά από μια μικρή παύση ,περιμένουμε με μεγάλη αγωνία και ενθουσιασμό εκείνη την μέρα και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή την μοναδική εμπειρία με όλους τους παλίους και νέους φίλους μας.

 

 

ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΟΥ

Η Πένυ Σκάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Bαθύ της Σάμου όπου έκανε και τα πρώτα της μουσικά βήματα, στην φιλαρμονική του νησιού. Την αγάπη της αυτή, για την μουσική και το τραγούδι, μετουσίωσε με τις σπουδές της ως δασκάλα φωνητικής στο εθνικό ωδείο Αθηνών όπου αποφοίτησε με άριστα. Η πρώτης της επαγγελματική δουλεία, ήρθε πολύ γρήγορα με την δημιουργία του δίσκο «Σε περιέργους καιρούς», όπου την παραγωγή και την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Στέφανος Κορκολής. Μετά από αυτήν την συνεργασία η γνωστή πλέον τραγουδοποιός και τραγουδίστρια, συνέχισε με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό της, στην ροκ και εναλλακτική σκηνή, σαν αυτές με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ζωρζ Πιλαλί, Γιάννη Γιοκαρίνη, Δημήτρη Πουλικάκο, Αντώνη Μιτζέλο και πολλούς άλλους. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει στο ενεργητικό της δυο δισκογραφικές δουλειές τις οποίες υπογράφει η ίδια μουσικά και στιχουργικά. Την συναντάμε σε πολύ δυναμικές live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας συνεχώς καινούργια πράγματα και ιδέες, μια εκ των οποίων θα παρουσιαστεί στις 18 Ιουνίου του 2016, οπού με την μπάντα της, θα ανοίξει το μουσικό γεγονός «Ροκ του Μέλλοντος μας», οπού θα πραγματοποιηθεί σε αυτόν τον υπέροχο χώρο του Πειραιά.

 

 

SUIT' EM UP

Διανύοντας το 2ο έτος της ύπαρξης μας, χαιρόμαστε πάρα πολύ που μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε μέρος στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, στον τόσο ιδιαίτερο χώρο του Δημ.Θεάτρου του Πειραιά. Σε μια βραδιά γεμάτη σπουδαίες μπάντες και μουσική απο όλα τα είδη, θα είμαστε εκεί φορώντας τα καλύτερα κοστούμια μας και έτοιμοι να κάνουμε τους πάντες να χορέψουν υπο τους ήχους των μεγαλύτερων RnB/Dance επιτυχιών των 00s(και οχι μόνο).