marietta_fafouti-01Tέλη Μαΐου αναμένεται ο νέος δίσκος της Μαριέττας Φαφούτη που φαίνεται να ξεχωρίζει με την αισθητική της και να καλύπτει ένα κενό ποιοτικής εγχώριας ποπ, έστω και με αγγλικό στίχο, παρόλο που το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν αρκετά καλά πράγματα σε αυτό το είδος.
Στη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά (ύστερα από το επιτυχημένο Try a little romance) και μετά από μερικές συμμετοχές η «μικρή Μαριέττα αρχίζει να μεγαλώνει» σε ένα άλμπουμ και πάλι αγγλόφωνο παρότι έχει εκφράσει την επιθυμία πως θέλει κάποια στιγμή να κάνει ένα δίσκο που να μιλάει ελληνικά.

 

Όπως μας δήλωσε η ίδια σχετικά με το νέο της δίσκο Homemade Joy : «Αντιμετωπίζω τα τραγούδια του νέου δίσκου ως μια ενιαία ενότητα. Δεν προσπάθησα να φτιάξω διαφορετικά τραγούδια και να τα βάλω σε ένα δίσκο. Προσπάθησα να φτιάξω ένα ενιαίο περιβάλλον χωρισμένο σε 10 μέρη πιο ρυθμικά από τον πρώτο μου δίσκο στο σύνολό τους»

Εκτός των άλλων στο δίσκο θα έχει και ένα ντουέτο Home με τον Tareq. Να θυμίσουμε ότι και η ίδια συμμετείχε στο δίσκο του Tareq, Cocoon (Undo 2010) στο κομμάτι Cin Cin.

O δίσκος θα κυκλοφορήσει από την εξαιρετικής αισθητικής δισκογραφική εταιρία Inner Ear και θα παρουσιαστεί στο club του Σταυρού του Νότου στις 28 Μαΐου. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Θοδωρής Ζευκιλής (sca studios). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εμφανίσεις της Μαριέττας Φαφούτη αλλά και βίντεο από τη μέχρι τώρα μουσική παρουσία της επισκεφθείτε το www.mariettafafouti.com

* Παρακάτω ακούστε το πρώτο τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει από το δίσκο με τίτλο Kookoobadi

* Παρακάτω δείτε το teaser της Μαριέττας Φαφούτη για το βίντεο κλιπ που ετοιμάζει στο Kookoobadi