Στείλτε SMS στο 54100 γράφοντας MP (κενό) τη λέξη ΘΕΟΔΩΡΟΥ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και μπείτε στην κλήρωση για 3 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις με μπύρα ή κρασί, για την παρακάτω παράσταση στις 24/5. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό μήνυμα μία ημέρα πριν την παράσταση. Χρέωση sms 1.24 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Καρδιά μισή από την Μικρή Άρκτο, συνεργάζεται με τις εξαιρετικές ερμηνεύτριες Ρίτα Αντωνοπούλου, Πολυξένη Καράκογλου (η οποία διακρίθηκε μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου) και την Έλενα Παπανικολάου και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με αέρα καλοκαιρινό, με τραγούδια του συνθέτη καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

 

Μία διαδρομή μέσα από τις συνθέσεις του Χρίστου Θεοδώρου πάνω σε στίχους του Μιχάλη Γελασάκη αλλά και ποιημάτων όπως του Ναπολέωντα Λαπαθιώτη, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Ζαχαρία Παπαντωνίου, του Μιλτιάδη Μαλακάση και άλλων Ελλήνων ποιητών.

 

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πρωτότυπες διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο όπως το "Δίψασα στην πόρτα μου γι’ αγάπη" του Στάυρου Κουγιουμτζή το “Susanne” του Leonard Cohen και το “Σαν απόκληρος γυρίζω” του Βασίλη Τσιτσάνη.

 

Όλες οι διασκευές είναι αναδημιουργίες των τραγουδιών του συνθέτη με μία φρέσκια διάθεση. Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιώτης Παρασκευαΐδης (κιθάρες) και ο Αντώνης Αρβανίτης (κόντρα μπάσο).

 

Τετάρτη 24 Μαΐου
ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24 Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21.30, 
Τιμή εισιτηρίου: 10€, ελάχιστη κατανάλωση 6€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00