Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, ας είμαστε ειλικρινείς. Μια ελληνική μπάντα να έχει δικό της τραγούδι μέσα σε soundtrack αμερικάνικης ταινίας; Hell no, για να κάνω και ένα ευφυολόγημα ταιριαστό με τον τίτλο της ταινίας που θα φιλοξενήσει στα σωθικά (και αυτό ευφυολόγημα είναι) του ηχητικού της σύμπαντος τους INK, το γνωστό συγκρότημα pos grunge από τη Αλεξανδρούπολη. Χρόνια στο κουρμπέτι και στα studio οπότε καλέσαμε τον Χρήστο Τσάνταλη, τραγουδιστή του σχήματος να μας δώσει μερικές διευκρινήσεις για το είσοδο του τραγουδιού τους με τίτλο Ophelia στο soundtrack του Drag Hell Zombies που κυκλοφορεί σήμερα, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της ταινίας στις 31 Οκτωβρίου στο Los Angeles.

 

Αγαπητέ Χρήστο πες μας πως έγινε η πρόκριση του τραγουδιού σας στο soundtrack της ταινίας

Για το Ophelia πριν από κάποια χρόνια συνεργαστήκαμε με τον Johnny Bacolas που είναι γνωστός από την διαδρομή του με τους Second Coming του Seattle. Πριν από λίγο καιρό και εντελώς αναπάντεχα μας είπε πως θα βάλει το τραγούδι σε μια ταινία για την οποία ήταν Music Supervisor/Editor κάτι φυσικά το γεγονός μας έκανε πολύ χαρούμενος αφού στο OST συμμετέχει και η μεγάλη φωνή του αμερικάνικου metal Pamela Moore. Το Ophelia όντας και το πιο κινηματογραφικό μας τραγούδι μέχρι σήμερα θα είναι και ένα από τα έντεκα που αποτελούν το νέο μας δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Τον κινηματογράφο του φανταστικού είτε αυτόν του τρόμου είτε της επιστημονικής φαντασίας τον παρακολουθείς σταθερά ως θεατής;

Ναι θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως συνεφίλ, παρακολουθώ τα πάντα και κατά περιόδους πάρα πολύ. Νομίζω πως με τα χρόνια το φανταστικό κερδίζει μέσα μου έναντι του τρόμου, η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να δω κάτι συγκλονιστικό στα είδη που ανέφερες με εξαιρέσεις τα Conjuring και Deliverus from Devil. Ως προς το φανταστικό το Lord of the Rings θα στέκει για πολλά χρόνια ακόμα μόνο του στο θρόνο.

 

Πες μας σε παρακαλώ και για το καινούργιο υλικό της μπάντας. Όπως μαθαίνω είναι σχεδόν έτοιμο και στη διαδικασία του mastering.

Έχει τελειώσει και το mastering, βρισκόμαστε σε διαδικασία αναζήτησης εταιρείας. Ο δίσκος θα ονομάζεται Loom και αποτελείται από 11 συνθέσεις. Είναι  αρκετά πιο βαρύς και ξεκάθαρος από το ντεμπούτο μας, το Diary. Θα περιέχει δύο συνεργασίες με τον Craig Walker και φυσικά το Ophelia. Θα ετοιμάσουμε άλλο ένα lyric video για το Rain που θα είναι κ το πρώτο single, ενώ αμέσως μετά θα βγει και το video του Persephone, ίσως της πιο μεγαλοπρεπούς σύνθεσής μας.

 

 

 

Καθόλου κακή εξέλιξη για τη μπάντα από τη Θράκη, επιστέγασμα της επιλογής της να δουλέψει με παραγωγό από την Αμερική. Το τελευταίο δεν αποτελεί μομφή φυσικά για τους έλληνες ομότεχνους του Johnny Bacolas, ελληνική καταγωγής αλλά γεννηθείς εν USA, απλά "όταν ανοίγεις την ατζέντα σου πάντα τα ραντεβού γίνονται πιο πολλά", για να θυμηθούμε και τη ρήση μιας αείμνηστης δόξας της ελληνικής τηλεόρασης, του Χρήστου Οικονόμου.

 

Το trailer της ταινίας όπως θα διαπιστώσετε δίνει χιούμορ και τρόμο στο ίδιο πακέτο, κάτι που πολλάκις συναντά σε παραγωγές του είδους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι θιασώτες του συγκεκριμένου κινηματογραφικού genre θα μείνουν έχω την εντύπωση ικανοποιημένοι.